Edzőink

IMG 4444 Gabi neni

Hegedűs Gabriella

29 éve vagyok testnevelő itt a városban. Korábban atléta voltam, majd középfokú úszóedzői képesítést szereztem. 2003-ban a fiaimmal vágtunk bele ebbe a gyönyörűséges sportágba, később a hozzám csatlakozó edzőtársaimmal összefogva hoztuk létre a triatlon szakosztályt. Remélem sok családot, gyereket fogok, fogunk még magunkhoz vonzani! Úszást és szárazedzéseket, kerékpáros alapképzést tartok a gyerekeknek.

 

IMG 4196 Zoli bacsi

Csombor Zoltán

48 éves vagyok, húsz éve dolgozom edzőként. Vízilabda edzői képesítésemet a Testnevelési Főiskolán szereztem, majd 2002-ben tettem le párommal együtt az úszóedzői különbözeti vizsgát. Gabi nénivel együtt kezdtük el a triatlonedzéseket szervezni 2003-ban. Én az úszóedzésekért vagyok felelős a szakosztályon belül.

 

triatlon bringa kr

Jankov István

Több mint tizenöt éven keresztül a terepfutás egy speciális ágával, a canicross-al foglalkoztam. 2014-ben a Testnevelési Egyetemen szereztem triatlon edzői végzettséget, amit 2016-ban ITU Level 2 Coach minősítés követett. Sprint-, olimpiai-, közép- és hosszútávú versenyeken is évről évre kipróbálom magamat, az ezekre való felkészülés és a versenyzés során szerzett sokszínű tapasztalataimat igyekszem átadni az utánpótlás korúaknak és csapatunk felnőtt versenyzőinek.
Edzői munkám mellett a Magyar Triatlon Szövetség Technikai Bizottságának tagja, másodosztályú- és ITU Level 1 versenybíró is vagyok, hazai és nemzetközi versenyeken egyaránt ellátok bírói feladatokat.

 

IMG 4449 Robi bacsi

Szalma Róbert

15 éves atléta sport múlttal – elvégezve a TF atlétikai és triatlon edzőképzését, valamint abszolválva az Egyetem sportmenedzseri diplomáját, vezetve Veresegyház Város Atlétika Szakosztályát - vallom, „hogy a sport nemcsak a testnevelésnek, de a lélek nevelésének is legfontosabb eszköze, és minden képzésnek a legalacsonyabbtól a legmagasabbig, első és szent hivatása és kötelessége a lélek nevelése, hogy fiaiból embert faragjon!"

 

IMG 2799 kicsi

Szegedi Attila

Felnőtt korom nagy részét az üzleti életben töltöttem, ahol sokat tanultam és tapasztaltam arról, hogy hogyan lehet egy csapatot, a csúcsra juttatni - ezt a tapasztalatot hasznosítom, amikor csapatunk "életét" szervezem. A sport mindig is jelen volt az életemben, mint sportoló majd sportszervező, és vezető. 2007. óta vezetem Veresegyház város fantasztikus triatlon csapatát. 2010-ben elvégeztem a középfokú úszóedzőit. Hitvallásomat röviden az alábbi idézettel tudnám leginkább kifejezni: "Egy csapat úgy tud igazán nagy sikereket elérni, ha minden tagja felelősséget vállal azért, amit neki kell teljesítenie a közös sikerért"